Kanlux Mateo — максимум функціональності

Kanlux Mateo представляє собою популярну серію цікавих та в той же час функціональних прожекторів для внутрішнього використання відомого польського бренду. Виробник створивкілька оригінальних рішень з одним, двома, трьома та навіть з чотирма джерелами світла. Це дозволило розширити асортимент моделей, тому підібрати підходящий варіант не буде складним.

Прожектори Kanlux Mateo характеризуються приємним зовнішнім виглядом. Їх дизайн лаконічний та простий, і саме цьому їх головна перевага. Завдяки класичним формам, використовувати світильники цієї серії можна як в сучасних, так і в класичних інтер'єрах.

Крім стильного дизайну, прожектори Kanlux Mateo характеризуються високою функціональністю. Лампу при бажанні можна нахиляти на кут до 30 градусів, що дозволяє створювати спрямований світловий потік на ту чи іншу ділянку кімнати .

Kanlux Mateo в интер'єрі:

Своє застосуванн світильники Kanlux Mateo знайдуть в будь-якому приміщенні. Вони можуть стати головними джерелами світла, що розміщенні вздовж усього периметру кімнати, або ж виконати роль допоміжного освітлення, створюючи затишну атмосферу, та чудово гармонуючи з люстрою чи стельовим світильником.

Окремої уваги заслуговує якість виконання моделей цієї серії. Усі вони виготовленні зі стального листа, тому вирізняються високою якістю. Що стосується рівня виловологозахищеності, то він мінімальний — 20. Саме тому, єдиним приміщеннім де можна використовувати такі світильники, стане ванна кімната чи санвузол.

Щеодин сюрприз для покупців прожекторів Kanlux Mateo — галогенна лампочка в комплекті з товаром. Далеко не усі виробники оснащують свої світильники лампочкрю, а в даному випадку бренд потурбувався про клієнтів і запропонував повний комплект, готовий до монтажу та використання.

За допомогою стильных та багатофункціональних прожекторів Канлюкс Матео зробити життя яскравіше та оригинальніше ще простіше!