Mostra, Clarisa и Franco - нові настільні лампи Kanlux

Світлодіодні настільні лампи останнім часом є вибором для все більшої кількості покупців. І це не дивно, адже вони чудово підходять як для житлових приміщені, так і для офісних та адміністративних площ. В асортименті Kanlux сьогодні з'явились три нові серії настільних ламп Kanlux Clarisa, Kanlux Franco и Kanlux Mostra. Ці три серії дозволяють зробити вибір, найбільш підходящий вашому приміщенню.

Основні переваги настільних ламп Kanlux Clarisa, Kanlux Franco и Kanlux Mostra

Настільні лампи Kanlux Clarisa, Kanlux Franco и Kanlux Mostra характеризуються сучасним дизайном, чудовою реалізацією сучасних світлодіодних технологій. Це дозволяє задовольнити очікування найвимогливіших клієнтів. Лампи мають приємний, теплий колів світіння, який створює відчуття тепла та комфорту.

Технології в нових настільних лампах

Всі нові лампи забезпечені світлодіодами нового покоління типу SMD. Дані джерела світла мають високий строк служби. Він складає 20000 годин, і завдяки цьому ці лампи призначені для довгої енергоефективної роботи. Ніжка, що регулюється, дозволить обрати оптимальний напрям світла.

Настільні лампи Kanlux Clarisa, Kanlux Franco и Kanlux Mostra мають оригінальний дизайн. Вони ідеально впишуться в інтер'єри сучасних офісів, кабінетів, квартир, а також бібліотек та читальних залів.

Kanlux Mostra

Kanlux Mostra 6 LED SMD виготовляється в двох варіантах кольору: білому та чорному. А також має дві геометричні разновиди: круглий та квадратний. Потужність джерела світла складає 3,4 Вт, а світловий потік - 170 лм.

  • Kanlux Mostra 6LED SMD KTL-B (квадратна/чорна)
  • Kanlux Mostra 6LED SMD KTL-W B (квадратна/біла)
  • Kanlux Mostra 6LED SMD KTO-B (кругла/чорна)
  • Kanlux Mostra 6LED SMD KTO-W (кругла/біла)

Kanlux Clarisa

Kanlux Clarisa 6LED SMD забезпечений трьохступеневим регулюванням потужності світла. Модель Kanlux Clarisa випускається у трьох кольорових варіантах: білому, чорному та червоному. Потужність джерела світла складає 4,6 Вт, а світловий потік – 250 лм.

  • Kanlux Clarisa 6LED SMD KT-B (чорна)
  • Kanlux Clarisa 6LED SMD KT-R (червона)
  • Kanlux Clarisa 6LED SMD KT-W (біла)

Kanlux Franco

Kanlux Franco 15 LED SMD виготовляється у двох варіантах кольору: білому та чорному. Потужність джерела світла складає 6,5 Вт. Світловий потік складає 390 лм. Модель також забезпечена трьохступеневим регулюванням потужності світла.

  • Kanlux Franco 15LED SMD KT-B (чорна)
  • Kanlux Franco 15LED SMD KT-W (біла)