Новий растровий LED світильник Kanlux Bravo LED 40W-NW

Сьогодні до нашого асортименту надійшла нова модель панелей BRAVO LED 40W-NW. Висока енергоефективність цих світильників досягається завдяки використанню високопродуктивних діодів SMD, строк служби яких оцінюється на 30 000 г. Це сучасне рішення дозволяє експлуатувати їх без технічного обслуговування протягом багатьох років.

Завдяки технології LED, яка використовується в конструкції BRAVO LED 40W-NW, їх світлова ефективність досягає 73 лм/Вт. Це дозволяє ефективно модернізувати освітлення інтер'єрів та значно скоротити витрати на електроенергію. Нові панелі BRAVO LED мають розміри 595 x 595 мм та можуть встановлюватися безпосередньо в перекриттях 600 x 600 мм аб підвішуватись під стелею за допомогою тросів.

Завдячуючи сучасному дизайну та легкій конструкції панелей BRAVO LED 40W-NW вони відмінно підходять для освітлення елегантних офісних інтер'єрів, готелів, апартаментів, учбових закладів та медичних установ. Це чудова альтернатива для класичних растрових світильників з люмінесцентними лампами типу T5 и T8.

Характеристики виробів:

  • живлення: 220–240 В; 50/60 Гц
  • потужність: BRAVO LED 40W-NW: 40 Вт
  • світловий потік: BRAVO LED 40W-NW: 2920 лм
  • індекс передачі кольору: Ra≥80
  • без вмісту ртуті та інших шкідливих речовин