Садові світильники Kanlux — родзинка будь-якого екстер'єру

Відомий польський бренд до нового літнього сезону презентував цілих три колекції світильників для екстер'єрів. Вони чудово доповнюють асортимент моделей для організації зовнішнього світла. Освітлювальні прилади серій IMRA, SEVIA та LUGEA стануть чудовим вибором, адже характеризуються не лише стильним зовнішнім виглядом, але й міцністю, надійністю та довговічністю. Крім того, радує і вартість світлотехнічних виробів. Як і всі світильники цього бренду, вони доступні широкому колу покупців.

Вуличні світильники колекцій IMRA та SEVIA оснащені інтегрованим лед-модулем, а освітлювальні прилади серії LUGEA оснащуються змінними джерелами світла. Світлотехнічні вироби колекцій із вбудованими світлодіодами відрізняються між собою кольоровою температурою. Так, лінійка світильників SEVIA дарує нейтральне світло, а моделі із серії IMRA — тепле.

Цікава та універсальна колекція світильників LUGEA. Освітлювальні прилади, які ввійшли в цей модельний ряд можно оснащувати джерелами світла з різноманітною кольоровою температурою, що дозволяє кожному покупцю підібрати оптимальний тип в залежності від тієї чи іншої ситуації..

Додатковий функціонал для максимальної зручності

Польська фабрика відчутно розширила функціонал вуличних світильників. Тепер при необхідності можливо замовити моделі з датчиком руху (більшість бра колекцій SEVIA та LUGEA). Завдяки цьому виробу світильник буде працювати тільки тоді коли настануть сутінки у той момент, коли виявлять рух.

Деякі моделі садових пристроїв Kanlux оснащені розеткою, яка знадобиться коли буде необхідне додаткове джерело електроенергії в саду, наприклад, для підключення ілюмінації чи електричної косарки.