Секрети вуличного освітлення

Власники заміських будинків, різноманітних закладів, торгових центрів та готелів завжди приділяють величезне значення внутрішньому освітленню, але доить часто забувають про важливість вірно організованого світла в екстер'єрі — на прилеглій до ресторану, будинку чи готелю доріжці, терасі або фасаді. Правильно організоване зовнішнє освітлення — це своєрідна інвестиція в безпеку, комфорт та, звичайно у зовнішній вигляд. Вибір світильників на вулицю — це один з найважливіших етапів, адже від нього напряму залежить якість освітлення.

Вулична підсвітка неодмінно повинна засновуватись на чотирьох важливих принципах: 1. Зовнішня привабливість, яка дозволяє зробити об'єкт більш індивідуальним та яскравим; 2. Максимальна функціональність; 3. Енергоефективність; 4. Комфорт у використання та легкість монтажу.

Усім цим принципам повністю відповідає продукція польської фабрики освітлювальних приладів Kanlux.Вуличні ліхтарі, прожектори, садові ліхтарі та світлодіодні підсвітки даного бренду активно використовуються для створення чарівних екстер'єрів.

Підкресліть усю красу будівлі за допомогою світильників Kanlux!

Одним з основних секретів зовнішнього освітлення є «теплий прийом». Цей термин ввели відомі дизайнери та архітектори. Він полягає у поєднанні м'якого декоративного та функціонального світла. Такий прийом дозволяє м'яко освітити територію, що прилягає до будівлі, підкреслити контури будівлі та вигідно підсвітити оригінальні декоративні зони, при цьому не створюючи різких контрастів між темними та світлими ділянками.

Підсвітити той чи інший об'єкт: басейн, дерево, вхід чи двір краще за все за допомогою прожекторів Kanlux. Розставити акценти та освітити доріжку краще всього за допомогою садових ліхтарів Kanlux. Вони випускаються в різноманітних розмірах та дизайнах, що дозволяє підібрати оригінальних варіант кожному клієнту. За бажанням можна придбати невеликі світильники на вулицю, встановити які можна на землі або ж на сходах, підсвічуючи їх з обох боків.

Для створення чарівного екстер'єру варто залити дерева м'яким світлом, а ландшафтні композиції та скульптури позначити прожекторами Kanlux. Стильно та в той же час ефектно виглядають підсвічені водойми. Створити оригінальну підсвітку для басейнів або штучних ставків можна за допомогою звичайних світильників Kanlux або ж за допомогою спеціальних пристроїв RGB або ж керованих моделей. Використання сучасних освітлювальних приладів дозволяє легко грати інтенсивністю та кольором, перетворюючи звичайне освітлення вулиці у справжній театр світла.