Створюємо ідеальне освітлення в будинку разом з Kanlux

Освітлення будинку , квартири чи офісу складається зі штучного на натурального світла. Без використання штучного джерела світла сьогодні просто неможливо обійтися. Розумно підібране світло стане основою комфортної атмосфери. Перш за все, варто щоб освітлення було максимально якісним, приємним для ока, рівномірним, не занадто яскравим і в той же час не тьмяним. Світильники в інтер'єрі створюють враження душевної гармонії та затишку. Інтернсивність та розподіл світла повинні бути добре підібраними та повинні поєднуватись зі стилем приміщення та внутрішнім оздобленням.

Светильники Kanlux для внутреннего использования станут лучшим выбором для создания эффектного освещения дома и на работе. В помещениях небольшого размера дизайнеры советуют устанавливать точечные светильники со светлой цветовой гаммой. Именно такой свет позволяет зрительно увеличить размеры комнаты.

Стильне освітлення передпокою

При вході в дім саме передпокій створює перше враження про власників. В цій кімнаті освітлення повинне бути досить яскравим. Кращім вибором стануть світильники на стіну торгової марки Kanlux. Дизайнери радять використовувати матові лампи, які дарують розсіяне світло, світловий потік яких спрямований у стелю. Таким чином, потоки світла будуть відображуватись та рівномірно розсіюватись по усьому передпокою. Створити тепле освітлення в цій кімнаті можна і за допомогою точкових світильників, доповнених стельовим світильником

Якісне освітлення кухні

Освітити усі кутки кухні та розставити ефективні акценти допоможуть точкові світильники. Розмістити такі світлові прибори можна де завгодно — в різноманітних нішах, на шафках, в стінах та в карнизах. Над обіднім столом варто повісити витончену люстру. В невеликих кухнях не потрібно використовувати багато джерел світла. краще за все обмежитися лише одним джерелом світла, доповнити який можна декількома точковими світильниками.

Інтимна атмосфера спальні

Щоб створити легку, розслаблюючу атмосферу в спальні краще всього використовувати точкові світильники Kanlux. Доповнити інтер'єр допоможуть чарівні абажури та бра цього виробника. Якщо мова йде про дитячу кімнату, тоді варто звернути увагу на світильники на стіну та функціональні настільні лампи. Вони як найкраще доповнять дитячу.

Ефектна ванна кімната

У ванних кімнатах та санвузлах краще використовувати спеціальні світильники Kanlux, які володіють високим рівнем вологозахисту. Це можуть бути як точкові моделі, так і стильні стельові варіанти або ж класичні світильники на стіну.

Як бачите, створити чудовий інтер'єр зі світильниками Kanlux геть не складно. Для кожної кімнати можна підібрати оригінальні моделі, котрі дозволяють створити відповідну атмосферу та забезпечити правильне освітлення.