Вуличні світильники вбудованого монтажу

Вуличні світильники Kanlux, що вбудовуються, - це особливий тип освітлювальної техніки, призначений для використання поза приміщеннями. Вони відрізняються міцністю, вологостійкістю та надійністю, адже розроблені за спеціальними технологіями із застосуванням високоміцних, стійких матеріалів. Все це дозволяє використовувати дані світлотехнічні вироби на верандах, у альтанках, причому не тільки під прикриттям, а й по периметру паркану або будинку, а також для різноманітних архітектурних рішень.

Переваги вбудованих вуличних світильників Kanlux

Компанія Kanlux пропонує не лише стильні та функціональні, але й високоякісні світлотехнічні вироби, призначені для використання на вулиці. Вони мають цілу низку переваг над інтер'єрними моделями. Основні:

  • Тривалий період експлуатації;
  • Високоякісні матеріали та спеціальне покриття;
  • Стійкість до мінливості погоди.

Вуличні світильники цього польського бренду, що вбудовуються, мають спеціальні захисні покриття, для створення яких використовуються особливі фарби. Крім того, якість матеріалів та кількість шарів нанесеної фарби дозволяє моделям зберігати початковий зовнішній вигляд довгі роки, незважаючи на вплив цілого ряду негативних зовнішніх факторів.

Як вибрати вбудований вуличний світильник

Вибрати відповідний для тих чи інших цілей вбудований вуличний світильник Kanlux нескладно. Цей польський бренд пропонує міцні та надійні моделі, які дарують гарне світло необхідної яскравості. Вибираючи той чи інший варіант, варто відштовхуватися від своїх переваг і цілей покупки.

Так, для підсвічування вхідних дверей можна використовувати як моделі простих геометричних форм, так і освітлювальні прилади, що дозволяють спрямовувати світло у тому чи іншому напрямку. Крім того, компанія пропонує спеціальні підсвічування номера будинку. Компактні та стильні вони стануть не лише корисними, а й декоративними доповненнями екстер'єру.

Вибираючи вуличні світильники, що вбудовуються, також варто враховувати і те, де вони будуть розташовуватися. Якщо це крите місце, то досить купити модель з показником пиловологозахищеності 44, якщо йдеться про відкриті тераси, тоді варто звернути увагу на варіанти з IP 55 і вище.

Основні види вуличних світильників, що вбудовуються Kanlux

В асортименті польського виробника можна знайти кілька типів вуличних світильників, що вбудовуються. Відмінності можуть полягати в дизайні та конструктивних особливостях. Так, за бажанням можна замовити варіанти, що комплектуються люмінесцентними або галогенними лампочками або моделі з вбудованим ЛЕД-модулем. Останні відрізняються особливою практичністю, адже не тільки дарують необхідний світловий потік, але й мають високу енергоефективність.

Що стосується кольорів, то в даному сегменті виробник пропонує освітлювальні прилади нейтральних тонів – білі, чорні, сірі, сталеві матові та глянсові. Для вуличного освітлення в асортименті бренду також є паркові світильники та вуличні прожектори.

Вбудовані вуличні світильники в екстер'єрі

Сучасні вбудовані вуличні світильники Kanlux відмінно вписуються в різні екстер'єри. Найбільше доречно вони виглядають перед вхідними дверима, на балконах, верандах, а також терасах.

Для створення рівномірного, комфортного освітлення можна придбати два світильники та розмістити їх симетрично. Якщо ж потрібен невеликий акцент, достатньо купити один.

Широко використовуються такі світлотехнічні вироби для освітлення вхідних зон різних закладів: готелів, кафе, банків, торгових центрів. Міцні та надійні вони мають довгий термін експлуатації.

Купити вбудовані вуличні світильники Kanlux у Києві

Багато спеціалізованих магазинів світла пропонують великий вибір вуличних світильників різних брендів. Але часом для вибору оптимального варіанта доводиться об'їздити багато місць. Ми ж пропонуємо підібрати найкраще рішення навіть не виходячи з дому!

Просто вивчіть запропоновані варіанти, ознайомтеся з технічними характеристиками та оформіть замовлення. Ось так легко та швидко можна отримати якісний та стильний освітлювальний прилад для зовнішнього використання.