Грунтові світильники — кращий вибір для архітектурно-ландшафтної підсвітки

Сучасні грунтові світильники — це прості в монтажі та експлуатації світлові освітлювальні прилади, які дозволяють організувати чудову вуличну підсвітку, саме там , де це необхідно. Польська фабрика Kanlux приділяє цьому типу товарів особливу увагу, пропонуючи найрізноманітніші моделі. Всі вони виготовляються з високоякісних матеріалів, витримують строгі правила герметичних корпусів, що дозволяє встановлювати їх навіть в місцях проїзду та проходу.

Стильні та практичні грунтові світильники Kanlux можна використовувати як для особистих потреб при підсвічуванні заміських будинків, так і для організації вуличного освітлювання в громадських парках та скверах. Вони чудово підходять для тротуарної підсвітки та створення гарного садово-паркового освітлення.

Особливості конструкції грунтових світильників

Особливості використання даної світлотехніки зумовлюють підвищені вимоги до надійності та герметичності даних моделей. Саме тому при виготовлення грунтових світильників використовується підсилений корпус та ударостійке скло. Це дозволяє без побоювань встановлювати дані освітлювальні прилади в місцях проїзду та проходу.

                                                     Грунтовые светильники КанлюксТротуарні світильники Канлюкс

В якості джерела світла можуть бути використані найрізноманітніші лампочки: люмінесцентні, металогенні, світлодіодні. Особливим попитом користуються світлодіодні джерела світла. Вся справа в тому, що вони при мінімальних витратах електроенергії забезпечують потужний світловий потік. Крім того, такі лампи мають довготривалий строк служби і не містять шкідливих для навколишнього середовища та людини речовин.

Встановлення грунтових світильників

Процес монтажу даної світлотехніки досить простий та не вимагає спеціальних інструментів, навиків та вмінь. Для цього необхідно:

  • викопати яму, яка відповідає розміру освітлювального приладу;
  • для забезпечення оптимального дренажу, яму слід наполовину заповнити гравієм;
  • відповідно інструкції варто провести дріт живлення;
  • для забезпечення надійності закладної слід додати ще трішки гравію;
  • встановити світильникустановить светильник;
  • підключити освітлювальний прилад до джерела живлення.

Асортимент грунтових світильників Kanlux досить широкий. Фабрика пропонує моделі як круглої, так і квадратної форми. В комплект поставки входить все необхідне, для коректного встановлення світлотехніки. Конструкція надійно захищена від потрапляння у неї вологи та пилу.

Підсветка грунтовими світильниками канлюкс

Как выбрать грунтовой светильник

Вибір грунтового світильника в першу чергу повинна бути обумовлена метою його купівлі. Якщо світлотехніка необхідна для приватного використання, краще звернути увагу на моделі середнього цінового діапазону, які постачаються разом із світлодіодними модулями. Такі грунтові світильники добре підходять для підсвітки доріжок у саду та організації гарної декоративної ілюмінації. Для забезпечення освітлення тротуарів краще обирати моделі з більш високою потужністю. Вони зможуть освітити доволі більшу територію.

Температура світла може бути різноманітною. Польська фабрика Kanlux пропонує грунтові світильники з температурою світіння від 3000 до 4500 К, тому обрати необхідний варіант буде не складно.

Керуючись особливими вимогами до даного типу освітлювальної техніки, фабрика використовує лише високоякісні матеріали та новітні технології. Показники пиловологозахисту грунтових світильників Kanlux вище 54, що дозволяє впевнено використовувати їх цілий рік, не турбуючись про втрату функціональності.