Світлодіодні точкові світильники LED

Створити стильну і невимушену атмосферу в будинку якнайкраще допоможуть світлодіодні точкові світильники Kanlux. Це компактні, стильні та високоефективні джерела світла, які відрізняються хорошими експлуатаційними характеристиками та доступною ціною. Вони знайдуть своє застосування як у домашньому інтер'єрі, так і в офісі.

Переваги точкових світильників Kanlux

Провідна торгова марка Kanlux випускає низку практичних і надійних точкових led світильників. До їх основних переваг можна віднести:

  • компактні розміри;
  • проста конструкція;
  • нескладний монтаж;
  • тривалий термін експлуатації;
  • доступна ціна.

Усі моделі даного бренду виготовлені із сучасних матеріалів із застосуванням останніх світлодіодних технологій, що забезпечує високу якість.

Як вибрати точкові світильники led

Вибираючи точкові світильники, перше на що слід звернути увагу — це на тип стелі, в яку вони монтуватимуться. Крім того, важливим фактором є колірна температура джерела світла. Якщо ви хочете створити затишну, теплу атмосферу, тоді варто вибирати моделі з лампочками з колірною температурою від 3000 до 4500 К. Для підсвічування ювелірних прикрас відмінним вибором стануть світильники з лампами, колірна температура яких перевищує 4500 К.

Які бувають точкові світлодіодні світильники?

Польська фабрика Kanlux пропонує багатий асортимент світлодіодних точкових світильників. Так, при бажанні можна замовити врізні моделі, які монтуються в натяжні стелі або накладні освітлювальні прилади, які можна встановити в будь-яку стелю.

Крім того, в асортименті бренду можна знайти моделі для різних кімнат. Наприклад, для ванної найкращим вибором стануть вологозахищені світильники, яким не страшна підвищена вологість.

Купити точкові світлодіодні світильники Kanlux

У нашому інтернет-магазині можна за лічені хвилини купити світлодіодні точкові світильники Kanlux різних типів, розмірів та конструкцій. Це дозволяє підібрати найбільш підходящі рішення для різних ситуацій. Також в асортименті бренду можна підібрати цікаві стельові світильники та підвісні моделі.

Якщо у вас виникли питання - просто зателефонуйте нам! Наші досвідчені фахівці із задоволенням допоможуть вибрати найбільш підходящі за ціною та характеристиками варіанти.