Нові стельові світильники Kanlux Carsa LED и Kanlux Kanti LED

Зовсім нещодавно в асортименті Kanlux з'явились вуличні світлодіодні світильники потужністю 13 Вт. Сьогодні до цієї лінійки приєднались дві моделі потужністю 18 Вт. Это модели Kanlux Carsa LED SMD 18W-NW та Kanlux Kanti LED SMD 18W-NW.

Переваги Kanlux Carsa LED та Kanlux Kanti LED

Дані моделі світлодіодних світильників можуть застосовуватись зі встановленням на стіні чи стелі. Вони виготовляються з алюмінію, зафарбованого у кремовий колір. Рівномірне розсіювання світла досягається шляхом диффузору молочного кольору та точному розміщенню світлодіодів всередині світильника. Диффузор виготовляється із спеціального пластику PMMA. Світильники Kanlux Carsa LED SMD 18W-NW та Kanlux Kanti LED SMD 18W-NW випромінюють приємний для очей світло. Він не стомлює та не сліпить.

Kanlux Carsa LED SMD 18W-NW та Kanlux Kanti LED SMD 18W-NW мають джерела живлення з номінальною потужністю 18 Вт. Джерела живлення світильників забезпечені захистом від перегріву, короткого замикання та перенапруги. Світильники випромінюють нейтральне біле світло температурою 4000-4500 К.

Область використання Kanlux Carsa LED та Kanlux Kanti LED

Найбільш ефективними вони будуть при освітленні домашніх приміщень, а також офісних та інших допоміжних та технічних приміщень. Враховуючи дуже довгий строк служби світильників, який складає 40000 часов, а також їх енергозберігаючі властивості, ці світильники чудово зарекомендують себе для освітлення комунікаційних приміщень з функцією нічного освітлення.

Основні характеристики світильників Kanlux Carsa LED та Kanlux Kanti LED

  • живлення: 220-240 В; 50/60 Гц;
  • кольорова температура: 4000–4500 К;
  • світловий потік: 1310 лм (CARSA LED SMD 18W-NW), 1220 лм (KANTI LED SMD 18W-NW);
  • строк служби: 40 000 г;
  • індекс передачі кольору: Ra>80.