Серія SEIDY від Kanlux: холодний розрахунок

Популярна зараз серія стельових світильників SEIDY CT від Kanlux була презентована ще у 2013 году. Створені стельові світильники цієї колекції спеціально для інтер'єрів в стилі модерн. Характерними рисами моделей SEIDY CT від Kanlux є матований та шліфований алюміній. Завдяки такому поєднанню матеріалів, виглядають точкові світильники seidy kanlux стильно та оригинально.

В серію включені шість виробів — два світильника з одним джерелом світла чорного кольору круглої форми SEIDY CT-DTL50-В, дві моделі з такими ж характеристиками, але квадратної форми SEIDY CT-DTO50-B, а також пара квадратних світильників з чотирма джерелами світла кольору алюміній SEIDY CT-DTL450-AL та чорного кольору SEIDY CT-DTL450-B.

Особливості світильників Kanlux SEIDY

Всі вироби х цієї колекції живляться від мережі 12В, їх цоколь — Gx5,3. Що стосується пило- та вологозахисту, то за даний показник в них дорівнює 20, тому використовувати їх можливо лише в сухих приміщеннях.

З цієї колекції точкові світильники виготовлені за спеціальною технологією, яка отримала назву «эфект шліфованого алюмінію». Використання такого рішення дозволило отримати декоративні потертості. Які прийшли до смаку поціновувачам стилю модерн.

Кожен світильник серії SEIDY має можливість регулювати нахил джерела світла до 30 градусів, а це в свою чергу дозволяє спрямовувати світловий потік у потрібну ділянку для точкової підсвітки того чи іншого об'єкта.

Сучасна серія освітлювальних приладів Kanlux SEIDY розроблена для вбудовування в стелю та чудово підходить для використання в якості додаткового освітлення, як в ресторанах чи барах, так і в домашніх інтер'єрах. Точкові моделі цього бренду відмінно підійдуть для зонування приміщення та для ефективного підкреслення цікавого рішення в оформленні кімнати. Ці світильники нададуть бідь-якому приміщенню неповторний, винятковий вигляд.